Archive for the 'Naslovna' Category

Концерт дувачког одсека

Вечерас су у сали Музеја наши ученици дувачког одсека, на хорни и тромбону, одржали предиван концерт ! Они ће од следеће недеље учествовати на Републичком такмичењу у Београду !  

Јавна набавка – музички инструменти

ПОЗИВ к. документација 1.1.2

Набавка ѕа 2017-ту годину

ПОЗИВ конкурсна 1.1.1 Обавештење за портал  

Концерт – Хедвиг Свимберг

Предиван, инструктивни концерт вечерас је у сали Музеја одржао професор кларинета Хедвиг Свимберг, са колеџа у Брижу (Белгија). Гост је била наша ученица Теодора Чолић, 3.разред СМШ из класе Дејана Остојића, проф.! Уживали смо у извођењу композиција које су писане за соло кларинет и упознали се са нама до сада непознатим композиторима из Скандинавије и Француске!!!

Мастер клас кларинета

Веома успешан Мастер клас нашим кларинетистима данас је одржао Хедвиг Свимберг, професор кларинета из Брижа- Белгија!!!

БЕОГРАДСКИ ПЕРКУСИОНИСТИ

После шеснаест година били смо у прилици да присуствујемо предивном концерту перкусиониста !!! У сали мултимедијалног центра Кварт уживали смо у интерпретацији БЕОГРАДСКИХ ПЕРКУСИОНИСТА !!! Све честитке Срђану Палачковићу, ванредном професору на ФМУ Београд и Ивану Марјановићу, тимпанисти београдске филхармоније !!!

Успеси наших ученика – Даворин Јенко – Ц категорија – флаута

На интернационалном такмичењу Даворин Јенко, одржаном у Београду, у Ц категорији – флаута, наши ученици освојили су: Никола Алексић – 1.награда класа: Невенка Томашевић, проф. Нина Лазовић – 2.награда класа: Aдриана Остругнај, проф. Свирали су уз клавирску сарадњу Марије Остојић проф.! Честитамо !!!

Дуо „Дечаци“ на такмичењу Даворин Јенко

На интернационалном такмичењу Даворин Јенко , одржаном у Београду , у категорији камерна музика А наш дуо „Дечаци „: Реља Јаковљевић – 5.разред гитаре Александар Илијовски – 6. разред виолине освојио је 1.награду. Честитке момцима и професорки Анушки Николић .