Archive for јун, 2016

Награђени ученици

Награђени ученици наше школе!  

Измена плана јавних набавки

Одлука о измени плана јавних набавки. Измена плана јавних набавки

НАСТУП У ТОПЧИДЕРСКОМ ПАРКУ И СКАДАРЛИЈИ

Наши фрулаши и гуслари из ОМШ свирали су данас у ТОПЧИДЕРСКОМ ПАРКУ И СКАДАРЛИЈИ, испред куће Ђуре Јакшића! Ученици из класе Александре Илић-фрула и Радована Пековића-гусле употпунили су КК бал у организацији завичајног друштва КРАЉЕВЧАНА, подружница Београд!!!

Солистички концерт Нине Лазовић

Прелепо поподне !!! Солистички концерт Нине Лазовић 2.разред СМШ !!! Клавирска сарадња : Станко Симић класа : Лепа Ковачевић

Понос и школе и града

Џез оркестар, којим се краљевачка школа можда и највише поноси од свих својих успеха, освојио је прву награду на V Међународном такмичењу дувачких оркестара „Бегеј фест“ које је одржано у Зрењанину од 17. до 19. јуна. Тиме је шеснаест ученика средње музичке школе и четворо њихових професора, који сви заједно свирају у том оркестру,  још једном показало да су разлог
детаљније…

Концерт Јадранке Јовановић

Сала НАРОДНОГ МУЗЕЈА КРАЉЕВО ! УТОРАК ,14.06.2016.У 20 САТИ!!! КОНЦЕРТ КОЈИ СЕ НЕ ПРОПУШТА !!! Оперска дива Јадранка Јовановић и наши матуранти !!!                      

Коначна ранг листа за упис у средњу музичку школу за школску 2016/2017 годину

Коначна листа музички извођач 2016 Коначна листа за пријемни музички сарадник 2016

Матурски концерт – Николета Марковић

Матуранткиња, Николета Марковић-клавир !!! Класа: Бојана Мирјанић Авдијенко Гост: Лука Чоловић-кларинет ЧЕСТИТАМОО! СРЕЋНОО!!