Archive for фебруар, 2017

Нова такмичарска и концертна сезона

Ученицима и професорима краљевачке музичке школе почела је нова такмичарска и концертна сезона од које сви очекују много – и велики број награда, али и још више прилика за младе музичаре да уче и напредују. Почетак је и више него обећавајући. Реља Јаковљевић, ученик четвртог разреда гитаре из класе професора Живојина Илића, освојио је прву награду на такмичењу „Класик арт“
детаљније…

XIX Међународног сусрета флаутиста „Тахир Куленовић“

Млади флаутиста Никола Алексић, ученик трећег разреда средње музичке школе из класе професорке Невенке Томашевић, освојио је максималних 100 поена и лауреат је XIX Међународног сусрета флаутиста „Тахир Куленовић“, које је одржано у Ваљеву Честитамооо !!!.

Отворено школско такмичењe у Крагујевцу

Четири прве награде за мале клавиристе наше школе на Отвореном школском такмичењу у Крагујевцу! Одлично су се показали ученици првог разреда из класе професорке Татјане Јаковљевић: Елена Петровић, Душан Лазић и Исаија Миковић, као и Андрија Николић, ученик другог разреда из класе професорке Марије Остојић. Честитамо !!!

План јавних набавки за 2017. годину

План јавних набавки за 2017. годину. План набавки

Музичка променада

Дивна вечерња, музичка променада уз наше драге колеге Александру Савић- флаута, Петра Илића -клавир и Ивана Благојевића -труба!

Такмичење Даворин Јенко – Београд

На Међународном такмичењу Даворин Јенко – Београд, наша ученица у А категорији, инструмент -клавир, Бојана Шеровић, из класе Вање Здравковић Срнић освојила је 1. награду!!! Браво !!! Честитамо !!!