Archive for март, 2017

„Акордеон фест“ у Књажевцу

На 7. интернационалном фестивалу хармонике „Акордеон фест“ у Књажевцу наш ученик Вељко Милојковић је лауреат (1.награда) 8.категорије. Вељко је у класи Милене Стојановић, проф. У 7. категорији наш ученик Алекса Цветановић из класе Милана Радуловића, проф. освојио је 2.награду!!!

Републичко такмичење

На Републичком такмичењу у Београду, инструмент – клавир, наша ученица Бојана Шеровић освојила је 1.награду у 2.категорији. Бојана је у класи Вање Здравковић Срнић, проф.

Републичко такмичење у Београду – дисциплина некласични ансамбали

На Републичком такмичењу у Београду у дисциплини некласичних ансамбала наши ученици освојили су: 1.категорија „Entertainers“ – трио флаута освојио је 2.награду Софија Јовановић Стефан Лазовић Јелена Ковачевић класа : Сања Лазовић 2.категорија „Дечаци “ трио, освојио је 1.награду Реља Јаковљевић- гитара Александар Илијовски – виолина Огњен Вујанац – виолина класа : Анушка Николић 3.категорија „Le Cardelline “ трио, освојио је
детаљније…

Концерт ученика

У четвртак 30.03.2017. године у Галерији Народног музеја у Краљеву са почетком у 19 и 30часова. Синоћ је у сали Музеја одржан предиван концерт ученице 3. разреда СМШ – кларинет Теодоре Чолић из класе Дејана Остојића уз клавирску сарадњу Сузане Сајић и Николе Алексића, 3.разред СМШ – флаута из класе Невенке Томашевић уз клавирску сарадњу Марије Остојић!!!

Републичко такмичење – Тромбон

На Републичком такмичењу у Београду наш ученик Симеон Јеротијевић – тромбон, освојио је у првој категорији 1.награду. Симеон је ученик у класи Саше Дамњановића. Свирао је уз клавирску сарадњу Марије Стевановић!!!  

Републичко такмичење – хорна

На Републичком такмичењу у Београду наши ученици на инструменту хорна освојили су три награде. Прва категорија Саво Живаљевић – 1.награда Дуња Миљковић – 2.награда Андрија Јевтић – 2.награда Сви ученици су у класи Миле Величковић, проф. Свирали су уз клавирску сарадњу Марије Стевановић, проф.

Републичко такмичење у Београду

Републичко такмичење у Београду, инструмент -тромбон ! Наш ученик Димитрије Јовичић у 4.категорији освојио је 1.награду ! Димитрије је у класи Саше Дамјановића и свирао је уз клавирску сарадњу Марије Стевановић, проф.. Честитамооо!!!

Нови успеси наших сјајних ученика и професора!

На такмичењу „Бинички“ у Београду, млади виолинисти из нашег издвојеног одељења у Врњачкој Бањи, Ивана Шеровић, други разред основне музичке школе и Александар Илијовски, шести разред основне музичке школе, освојили су прве награде, а Милица Петрушић (ученица трећег разреда) добила је другу награду. Сво троје су из класе професорке Анушке Николић. Свирали су уз клавирску сарадњу Сузане Сајић! Успешни су
детаљније…